U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Disclaimer

De Heemkundekring Willem van Strijen heeft haar uiterste best gedaan om volgens de wettelijke bepalingen beeldmateriaal te regelen. Mochten er desondanks personen of instanties menen rechten te doen gelden dan kunnen zij contact opnemen met ons via info@heemkundezevenbergen.nl 

De Heemkundekring Willem van Strijen is niet aansprakelijk voor schade die ontstaat voor gebruikers van informatie (inclusief beeldmateriaal) die is verkregen van de Heemkundekring, hetzij via deze website hetzij via andere kanalen. Hiermee wordt onder andere, maar niet uitsluitend, ook bedoeld schade als gevolg van claims van eigenaren van het auteursrecht, portretrecht of enig ander recht op beeldmateriaal en/of informatie.  

Van een beperkte hoeveelheid beeldmateriaal is bij de Heemkundekring bekend wie de maker en eigenaar van de auteursrechten is. Indien gewenst kan de Heemkundekring bemiddelen bij het verkrijgen van toestemming voor publicatie van dit materiaal door derden.